MAAK TIJD VOOR GELUK EN GEZONDHEID

Ik heb ervaren dat een fulltime baan in combinatie met een gezin en allerlei andere dagelijkse activiteiten ten koste ging van mijn geluk en gezondheid.

Met de Wim Hof Methode heb ik een dagelijkse routine ingebouwd, die zorgt dat ik geen lichamelijke klachten meer heb. Ik heb meer rust en energie. Geen “big bang” maar een kleine koerswijziging met groot effect.

De Wim Hof Methode is makkelijk in te passen in een druk leven. Ik realiseer me dat mijn situatie van druk, druk, druk niet uniek is. Mijn doel is om jou de WHM te leren. Ik wil je enthousiast maken om de WHM toe te gaan passen. Zodat ook jij de voordelen van de WHM mag ervaren. Schrijf je in voor één van mijn workshops! Je bent van harte welkom.

Ingrid in actie

WORKSHOP IN HET PARK VAN DE RANDSTAD

Wacht niet langer en kom het ervaren!

Voelen is begrijpen! (Citaat Wim Hof)

Voel weer dat je leeft, maak contact met je lichaam. Beleef het samen. Samen nieuwe ervaringen opdoen verbindt en maakt gelukkig.

Ik woon op een prachtige locatie, midden in de Randstad én midden in de natuur. Gelegen aan de rivier de Kromme Mijdrecht, tussen Amsterdam en Utrecht. Hier geef ik mijn workshops.

Tijdens mijn workshops deel ik de theoretische onderbouwing van de Wim Hof methode met je. Maar vooral leer ik je de methode toe te passen en ervaar je in een veilige omgeving wat de ademhaling en koude met je doet.

Echt, het wordt een ervaring die je bijblijft, als je je maar openstelt!


MIJN ACHTERGROND

Ik heb een universitaire bedrijfskundige achtergrond, meer dan 10 jaar ervaring in het managen en coachen van mensen / teams in grote organisaties en veel mensenkennis.

Klinkt goed maarrrrr , het leven was vol. Te vol. Geen recept voor geluk. Tijd voor keuzes. Aanleiding om eind 2009 even minder hard te werken. Ik ben me gaan verdiepen in wetenschappelijk onderzoek naar geluk, positieve psychologie en toegepaste filosofie. Op zoek naar inzichten om goed onderbouwde keuzes te maken. Niet altijd makkelijk, maar ik ben er gelukkiger van geworden.

Toch ontbrak er nog iets. Mijn lichamelijke gesteldheid; pijntjes, kwaaltjes, hoofdpijn en overgewicht. Dus tijd voor actie. Die begon in 2014 toen ik een workshop bij Wim Hof volgde. Brrrr… nee, dat ijsbad leek mij (net zoals jij waarschijnlijk) niet aantrekkelijk. Maar toen alle 65-plusser op waren moest deze 40-plusser er dan uiteindelijk aan geloven. Ik ging erin, bleef erin (graag letterlijk lezen), best wel lekker. Verrast door de positieve ervaring was ik dus opeens verslaafd geworden, en deze keer op een positieve manier!

Ik ben geen gezondheidsgoeroe, geen sporty spice maar wel overtuigd van het belang van een gezonde leefstijl en het werken aan een gelukkig leven. Dit betekent dat ik hier dagelijks tijd voor maak. Dat gaat in combinatie met een druk leven met vallen en opstaan. Maar wordt steeds meer routine en gaat steeds gemakkelijker. Mijn doel is om jou te motiveren om, net als ik, meer tijd te maken voor geluk en gezondheid.

Als coach ben ik een rustig persoon, met veel aandacht voor mijn cursisten en een gedegen kennis van de Wim Hof Methode en hieraan gerelateerde materie. De nerd in mij, verplicht me om niets over te slaan en alles te willen weten. Ik kom dus goed beslagen ten ijs.

Als persoon ben ik “down-to-earth”, praktisch en in balans. Mijn communicatie is direct maar respectvol. Ik hou van mensen en gezelligheid.

Ingrid van Bijsterveld