Wim Hof Method

Sander van Kempen

Level 1

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star (0)
Therapist

Training Specialty:
Mentale weerbaarheid

Leiden, Netherlands

Instructor Level

badge_level_01.png

Een hele goede dag! Leuk dat je zo nieuwsgierig bent geweest om een kijkje te nemen op mijn profiel. Laat me mijzelf aan je voorstellen!

Mijn naam is Sander van Kempen, 30 jaar oud, woonachtig in Leiden en onder andere werkzaam als Wim Hof instructeur. Ik omschrijving mezelf gekscherend als een typische millennial met een nog typischer verhaal. Ik werkte de afgelopen jaren als jurist, maar hierin ervaarde ik sterk het gevoel iets te missen. ’Typische millennial’, dus ;). Na een lange zoektocht vond ik eindelijk hetgeen dat ik gevoelsmatig al een lange tijd miste. Het was iets fundamenteels. Iets dat gaat over goed is je vel zitten, mentaal en fysiek sterk zijn, jezelf op een gezonde manier ontspanning gunnen en om kunnen gaan met stress. Eigenlijk iets waarbij ik het feitelijke werk als jurist af kan wisselen met iets fundamentelers zoals mentale en fysieke gezondheid. 

En op een onverwacht moment zo'n drieeneenhalf jaar geleden vond ik dit in de Wim Hof Methode. Een geweldige openbaring! Eerst gebruikte ik de methode in mijn dagelijks leven als jurist, maar mijn passie voor de methode bleef groeien. Om die reden besloot ik begin 2023 om de academie van Wim Hof te gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn certificering behaald en wat een feestje is dat!

Ik ben zo enthousiast over de methode, dat ik andere met heel veel plezier begeleid in hun proces naar wat dat ook mag zijn. Van het krijgen van meer energie, tot het reguleren van emotie, tot het structureel verlagen van de hartslag en daarmee het stressgevoel, tot het versterken van het immuunsysteem en zelfs het (proberen) te voorkomen van ziekten. Echt iets om eens mee te maken! Meld je aan voor een van de workshops en laat je verassen! 

Read less

Een hele goede dag! Leuk dat je zo nieuwsgierig bent geweest om een kijkje te nemen op mijn profiel. Laat me mijzelf aan je voorstellen!

Mijn naam is Sander van Kempen, 30 jaar oud, woonachtig in Leiden en onder andere werkzaam als Wim Hof instructeur. Ik omschrijving mezelf gekscherend als een typische millennial met een nog typischer verhaal. Ik werkte de afgelopen jaren als jurist, maar hierin ervaarde ik sterk het gevoel iets te missen. ’Typische millennial’, dus ;). Na een lange zoektocht vond ik eindelijk hetgeen dat ik gevoelsmatig al een lange tijd miste. Het was iets fundamenteels. Iets dat gaat over goed is je vel zitten, mentaal en fysiek sterk zijn, jezelf op een gezonde manier ...

Read more

Sander van Kempen

Overall Rating :

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star

0 Reviews

More