Wim Hof Method

Linda Hochstenbach

Level 2

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star (0)

Training Specialty:
Fysiotherapie, (Top)sport, Bedrijven, Medische kennis

Groenekan, Netherlands

Instructor Level

badge_level_02.png

Ik zal mezelf eerst even voorstelen, mijn naam is Linda en van origine ben ik fysiotherapeut. Als fanatieke sporter ben ik zeer geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en de mogelijkheden tot herstel, maar ook tot verbetering van je eigen kunnen. Nadat ik gelezen had dat Wim een invloed kon uitoefenen op zijn auto-immuunsysteem was mijn interesse gewekt. Hoe kon dat? Volgens  de (wetenschap)boeken was dat namelijk helemaal niet mogelijk. Nu ik het zelf ervaren heb en instructeur ben, wil ik deze eenvoudige wetenschappelijk onderbouwde methode met enthousiasme uitdragen en overbrengen op andere mensen. Mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en als (oud top)sporter sluiten perfect aan op de methode die Wim gebruikt. Geen zweverigheid, geen moeilijke oefeningen of apparaten, gewoon bezig zijn met je eigen lichaam. We kunnen meer dan we denken!

In eerste instantie geef ik workshops in een kleine setting van maximaal 15 personen, daardoor is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en kan er toch de kracht van de groep gebruikt worden. Ik zal enerzijds stil staan bij de (wetenschappelijke) onderbouwing van de Wim Hof Methode en anderzijds praktisch de oefeningen met jullie doen. Het wordt gegarandeerd een leuke dag! Als afsluiter gaan we uiteraard het ijsbad in. Persoonlijke begeleiding bij bijvoorbeeld auto-immuun ziekten of bij (top)sporters is ook mogelijk op aanvraag. Eventueel koude “therapie” als los onderdeel is in overleg ook een optie. Bedrijven die een teambuildingsuitje willen die leerzaam, bijzonder en gegarandeerd stof geeft tot napraten is mogelijk, dit zijn op maat gemaakte offertes. Schroom dus niet om contact op te nemen! 

Read less

Ik zal mezelf eerst even voorstelen, mijn naam is Linda en van origine ben ik fysiotherapeut. Als fanatieke sporter ben ik zeer geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en de mogelijkheden tot herstel, maar ook tot verbetering van je eigen kunnen. Nadat ik gelezen had dat Wim een invloed kon uitoefenen op zijn auto-immuunsysteem was mijn interesse gewekt. Hoe kon dat? Volgens  de (wetenschap)boeken was dat namelijk helemaal niet mogelijk. Nu ik het zelf ervaren heb en instructeur ben, wil ik deze eenvoudige wetenschappelijk onderbouwde methode met enthousiasme uitdragen en overbrengen op andere mensen. Mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en als (oud top)sporter sluiten ...

Read more

Linda Hochstenbach

Overall Rating :

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star

0 Reviews

More