Wim Hof Method
26 - 26 May
WHM Fundamentals Workshop
Landgoed Verwolde, NIET bereikbaar vanaf de Boomkampsweg!!!, Jonker Emilelaan 5, Laren, Netherlands with Jet Van Der Werf
105.00
Duration
1 days
Start
26 May
11:00
End
26 May
15:00
Location
Netherlands
Laren (Gld.)
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [32]

Alles is al in je aanwezig. Ontdek je innerlijke kracht met de Wim Hof Methode. Fysiek & mentaal sterker: gelukkig, gezond & sterk

Instructor level

Activities

Nature
Breathing
Ice Bath

What you get

-Onvergetelijke ervaring
-Unieke locatie
-Kleinschalig
-1-op-1 ijsbad coaching
-Bosbad (shinrin-yoku)
-Verbinden met jezelf

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

Zondag

Time
Description
11:00
Ontvangst / Intenties / Introductie Wim Hof Methode
11.30
Uitleg ademtechniek gevolgd door diepe ademhalingssessie
13.30
Introductie koude training (3 stappen plan) en 1-op-1 begeleide ijsbad sessie
15.00
Afsluiting en nabespreking met soep en broodje

What to bring

What to bring

-Jouw intentie
-Comfortabele kleding
-Handdoek en badkleding
-Slippers
-Badjas

Food

Koffie/thee, appelsap, water en lekkers is aanwezig
Na afloop sluiten wij af met heerlijke zelfgemaakte soep en broodjes

Location

Landgoed Verwolde, NIET bereikbaar vanaf de Boomkampsweg!!!, Jonker Emilelaan 5, Laren, Netherlands

Info

In de schitterende natuur van het prachtige Landgoed Verwolde, midden in de bossen. Na afloop kun je nog even heerlijk wandelen in de tuin en het bos van het landgoed, die voor wandelaars zijn opengesteld. Zo leidt een wandeling over het "Dikkeboompad" langs de Dikke Boom, een eeuwenoude eik.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.