Wim Hof Method

Max Bassler

Level 1

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star (0)

Training Specialty:
Ademhaling, Koude Therapie, Mindfulness

Wezep, Netherlands

Wim Hof Methode, de kracht van eenvoud!

Instructor Level

badge_level_01.png
Image 1 of 1 -
            Experience the Wim Hof Method to get an impression of  at

In 2015 had ik mijn eerste ervaring met de Wim Hof Methode. Iets waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Zonder dat ik wist wat er zou gaan komen was er iets in mij dat zei: “dit moet je doen”. Mede vanwege lichamelijke ongemakken waar ik destijds regelmatig mee kampte. Ik ben gestart met de 10 weekse classic cursus die ik trouw heb afgemaakt. Iedere week zat ik te wachten op het moment dat de nieuwe week beschikbaar kwam zodat mijzelf verder kon ontwikkelen. Al na een aantal weken was ik klachtenvrij. Door de ademhalingsoefeningen kreeg ik meer energie ik voelde me gewoonweg topfit. Normaliter stond ik onder een hete douche. Tegenwoordig staat die alleen nog maar op standje koud. Heerlijk je krijgt er zoveel energie van. De actieve Yoga oefeningen hebben me ook nog eens een stuk leniger gemaakt.

Ik heb me dan ook altijd afgevraagd waarom ik dit niet eerder te weten ben gekomen. De methode van ademhaling, koud douchen (ijsbaden) en mindset is iets dat voor iedereen bereikbaar is en eenvoudig gedaan kan worden en gemakkelijk toe te passen is in het dagelijkse ritme.

Wetende wat de gezondheidsvoordelen zijn is dit iets dat ik graag met anderen wil delen in mijn workshops.

De workshop worden gegeven in een bosrijke omgeving op de Veluwe.

Read less

In 2015 had ik mijn eerste ervaring met de Wim Hof Methode. Iets waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Zonder dat ik wist wat er zou gaan komen was er iets in mij dat zei: “dit moet je doen”. Mede vanwege lichamelijke ongemakken waar ik destijds regelmatig mee kampte. Ik ben gestart met de 10 weekse classic cursus die ik trouw heb afgemaakt. Iedere week zat ik te wachten op het moment dat de nieuwe week beschikbaar kwam zodat mijzelf verder kon ontwikkelen. Al na een aantal weken was ik klachtenvrij. Door de ademhalingsoefeningen kreeg ik meer energie ik voelde me gewoonweg topfit. Normaliter stond ik onder een hete douche. Tegenwoordig staat die alleen nog maar op standje koud. Heerlijk je k...

Read more

Overall Rating :

Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star

0 Reviews

More