Dank je wel voor het lezen en je interesse.. Voel je vrij om een reactie achter te laten, om te vertellen wie jij bent of als je een vraag hebt?

Mijn naam is Suzanne. Passie voor het leven.. dat heb ik altijd gehad. Ik houd van mensen, dieren en de natuur. Ga voor harmony en balans, zo zit ik regelmatig met vrienden in de kroeg maar heb mij ook net verbonden aan een 5 jarige opleiding waarin ik door Tibetaanse Spirituele Leraren in Frankrijk word onderwezen in o.a. meditatie. Kook biologisch en super gezond maar is het gezellig op het strand dan blijf ik hangen en bestel een pizza. Alles heeft zijn tijd en eigen ritme en ik probeer mee te gaan in die Flow.. 

Ik heb bijna 10 jaar met veel plezier bij uitzendbureau Start gewerkt. Vond het fijn om mensen te kunnen helpen bij het vinden van een baan. In de avond uren studeerde ik in Amsterdam. MBO/HBO Personeel en Arbeid. Toen hoorde ik het liedje van Irene Cara; "What a Feeling" , "Take your Passion and make it Happen". De volgende dag heb ik mijn ontslag genomen, mijn appartement in de verkoop gezet en heb het uitgemaakt met het vriendje wat ik had. Ik ging reizen, wilde naar buiten.. Ben na een jaar op Ibiza terechtgekomen waar ik nu 17 jaar woon. Heb mijn man hier leren kennen en we hebben 2 fantastische kinderen van 10 en 12. We wonen in een heerlijke villa op het platteland van Ibiza werkelijk een paradijsje op aarde..

2015 nu 2 jaar geleden, kreeg ik borstkanker. Wat een geluk had ik ook nu weer. Het was niet uitgezaaid! Onderweg op het vliegveld naar de chemotherapie in Barcelona, kocht ik een boekje; Koud Kunstje. De Wim Hof Methode. Deze beweerde dat je je immuunsysteem in 1 week kon verbeteren. Die uitdaging ging ik aan. Een week later bleek uit de bloedresultaten dat mijn witte bloedlichaampjes waren verdriedubbeld!! Gedurende de 6 maanden chemotherapie ben ik de Wim Hof Methode blijven praktiseren en heb mij energieker en minder moe gevoeld dan in de jaren ervoor. Een week na de laatste behandeling ben ik begonnen met de instructeurs opleiding. Deze werd afgesloten met een week in Polen waar ik heb genoten als een echte Ice-woman en ben geslaagd!

Het lijkt mij geweldig om de Wim Hof Methode die zo'n grote bijdrage levert aan mijn geluk, energie en gezondheid over te kunnen brengen aan anderen zodat ook zij zelf de tools hebben om invloed uit te kunnen oefenen op hun eigen lichaam en geest. Levensvreugde, energie en kracht zal ervoor terug komen...

 

Suzanne Boersma