Van psycholoog tot Icewoman
Gezondheid en vitaliteit zijn al lang onderdeel van mijn professionele leven. Ik ben psycholoog, health coach, yoga- en mindfulness docent. Na een jaar van teleurstellingen kwam de Wim Hof Methode op mijn pad.

In 2015 was mijn energieniveau zwaar verminderd en zat ik niet goed in mijn vel. Er moest wat veranderen; buitenzwemmen werd mijn remedie. Dat was een enorme uitdaging voor mij als koukleum.

Mijn ontdekking
Als psycholoog ben ik geïnteresseerd hoe de Wim Hof methode naast alle gezondheidsvoordelen, ook van invloed is op gedrag en emoties van mensen. Dat betekende vooral het zelf ondervinden. Tijdens mijn eerste workshop kwam de openbaring. Ik stapte met een geweldig krachtig gevoel uit het ijsbad.

Een lang verhaal kort: mijn leven veranderde. Ik ging dedicated de methode beoefenen en rondde dit jaar de Instructeursopleiding af. 

Energiek en happy
Nu ben ik fitter dan ooit! Ik voel mij energiek, sterk en ervaar een grote mentale kracht. Bovendien ben ik een blijer en vrolijker mens. 

Jouw gun ik ook deze prachtige ervaring. Wil je je vitaliteit vergroten? Stress leren hanteren? Focus optimaliseren? Kom dan naar mijn workshops. Als ervaren trainer ondersteun ik je bij jouw ontdekkingsreis.

Exclusieve Iceman & Icewoman workshops
Ik bied workshops in de Wim Hof methode voor  zowel gemengde groepen als exclusief voor vrouwen op een prachtige locatie. Een dagdeel waar jij je kracht kunt herontdekken.