Geboren op 1 december 1948 om 7.30 uur. Volgens een astrologe een driedubbele boogschutter. Dit zijn volgens haar mensen, zoals Wim Hof, met een missie.  Het uitdragen van een 'gezonde' boodschap heb ik altijd al wel  in me gehad. Enthousiasme, optimisme, dankbaar zijn, proberen te leren van het negatieve dat ons overkomt, oog en oor hebben voor al het schoons dat in ons leven passeert en passie voor gezondheid, zijn  kernbegrippen voor mij. Mijn gezin (gehuwd met een poly-energetisch  therapeute, twee zonen en een dochter werkzaam als consultant vitaliteit en gezondheid)  heeft mij mede leermogelijkheden  gegeven in een breed gezondheidsspectrum.

De workshops, op een unieke locatie met een maximale groepsgrootte van +/- 15 personen, worden gehouden van 10.00 - 15.00 uur in Galerie Waarkunst in 't Waar. (tussen Veendam, Winschoten en Delfzijl). Prijs € 89 (incl. vegetarische lunch, drankjes en ijsbad).

Healthy ageing: Gezond(er) ouder worden, dat wil toch iedereen! Gezond eten, drinken, denken en bewegen zijn hierbij essentieel. De Wim Hof Methode (WHM) is door zijn eenvoud en effectiviteit een heel krachtig ondersteuningsmiddel bij dit gezondheidsstreven en heeft mij nog vitaler gemaakt dan ik voorheen was. Vanaf april 2015 geef ik workshops waarin ik inmiddels >300 deelnemers mocht instrueren. Uit de vele contacten die ik naderhand met deelnemers heb gehad bleek het volgende: Bijna unaniem werd aangegeven; Meer energie en verbetering van het uithoudingsvermogen. Vaak kwam het mentale aspect naar voren: Stressbestendiger en meer zelfvertrouwen. Verder incidentele opmerkelijke verbeteringen o.a. bij: Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS/ME), Ziekte van Crohn, MS, COPD, Hyperventilatie en bij reumatische klachten. Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom in mijn workshops.Ik heb door mijn leeftijd heel wat leermomenten in mijn leven meegemaakt. De wijsheid die ik hieruit heb mogen krijgen en mijn nieuwsgierigheid naar alles op gebied van gezondheid geven mij een brede basis waaruit ik tijdens een workshop kan putten. Gekoppeld aan een diepe overtuiging van de gezondheidsvoordelen van de WHM maakt dat ik mijn workshops van harte durf aan te bevelen.

 

"Johan doet zijn werk als instructeur in de Wim Hof Methode met grote toewijding en bevlogenheid. Indrukwekkend om zelf te mogen ervaren en ondergaan hoeveel kracht in ons allen is en hoe we die op zo’n eenvoudige wijze kunnen aanspreken. Johan biedt een veilig klimaat en heeft een uitnodigende houding om je wezenlijke stappen te laten zetten!" --- Evert

 

Beste Johan,
afgelopen vrijdag ben ik deelnemer geweest van de workshop in het prachtige ’t Waar. De lokatie, het weer en bovenal de heerlijke vegetarische lunch zorgde voor een perfecte sfeer. Voorafgaande had ik me ingelezen en kwam met een duidelijke doelstelling op de workshop af. De workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen en tot gevolg gehad dat ik mijn dagelijkse gewoonten heb gewijzigd. Het koud afdouchen en mijn ademhaling tijdens het ATB-en hebben na enkele dagen al merkbaar tot verschil geleid.
Bovenal wil ik jou danken voor jouw begeleiding tijdens deze workshop. Mede daardoor ging iedereen van deze workshop in het ijsbad!--- Marco

 

"Ik heb in augustus de WHM workshop bij Johan gevolgd. Ik vond het heel erg leuk, informatief en vooral heel uniek. Dat kwam mede door de enthousiaste manier waarop Johan de workshop gaf, de mooie locatie, de heerlijke lunch en natuurlijk het ijsbad. Die heb ik als heel bijzonder ervaren. Eerst paniek maar door de rustige begeleiding van Johan een geweldige ervaring. Complimenten daarvoor Johan. De WHM wordt voor mij een levenswijze en ik kan het iedereen aanraden.
Hartelijke groet Anneke"

 

Voor verdere recensies van deelnemers verwijs ik graag naar mijn website: http:/www.koudekracht.nl