Het proces van je comfortzone te zien, te erkennen en er vervolgens ook bewust uit te stappen is zo ongeloofelijk mooi om te doorstaan. Het te zien gebeuren bij anderen is nog veel mooier, ik heb er heel hard moeten uitstappen om te komen waar ik nu ben....en het is een oefening die we heel ons leven mogen blijven ervaren, gelukkig maar! Want echt voelen dat je leeft, dat doe je buiten je comfortzone.

Dat was één van de redenen waarom ik met de Wim Hof Methode begonnen ben. Wim zien zwemmen in de ijslandse natuur tussen ijsrotsen leek mij een zalige ervaring te zijn, dat wou ik ook wel kunnen. Toen ik vernam dat Wim ons kan leren zelf onze immuniteit, hartslag en circulatie te beheersen, wilde ik er alles van weten gezien ik zelf altijd ziek en moe was. Veel levensvreugde was er niet en ik wilde nu wel eindelijk Voelen dat ik Leefde! 
In eerste instantie heb ik mij voor de Academy tot instructor ingeschreven om alle informatie voor mezelf te kunnen gebruiken, maar na 1 jaar toepassen van de technieken kon ik voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik een heel jaar niet ziek geweest was (2016) en dit in het emotioneel en mentaal  meest challenging jaar EVER! 

Ik ben zo overtuigd dat deze technieken ook vele andere levens veel mooier, intenser, liefdevoller, gelukkiger en gezonder kan maken dat ik dit heel graag wil doorgeven! 

Met veel liefde en een groot hart en uit dankbaarheid wat het mij gebracht heeft...

 

Yes! I Can do more then I think I can, so do you...

For those who want an ordinary life, do NOT subscribe ;-)