Tijdens mijn trainingen, clinics en workshops neem ik je in een veilige en open setting mee naar de essentie van de WHM. Iedereen is welkom, vooral de mensen die op zoek zijn naar verdieping in zichzelf. En echt, iedereen kan dit! Ik hield nooit van sport maar wat de WHM met mij deed... dat kan ik niet uitleggen. Dat moet je zelf ervaren. Of zoals Wim zegt: ‘Voelen is begrijpen’.

Het begon voor mij in 2012. Op TV zag ik een man uit een wak kruipen. De verslaggever zei ongelovig: ‘hoe kan dit, dit is onmogelijk!? De man uit het wak keek daarop recht in de camera en zei: ‘Nee. Wat ik kan, kan iedereen - en ik leer het je in in één middag; adem, focus, koude’. Het was Wim. Ik voelde meteen: hier wil ik meer van weten. Tot mijn grote verrassing kreeg ik van vrienden een workshop bij Wim cadeau voor mijn verjaardag. Wat gaaf!

Hierop volgde een reis van jaren. In januari 2013 startte mijn instructeursopleiding. Enthousiast ging ik aan de slag met een gezonde dosis scepsis – ik heb een technisch wetenschappelijke achtergrond. In 2014 stond ik samen met 25  anderen op de top van de Kilimanjaro. Binnen 48 uur naar Uhuru peak, in blote bast! De Sherpa’s zeiden in het begin net als de verslaggever: dit kan niet, onmogelijk! Ze hadden het mis. Pas toen werd voor mij duidelijk: dit wil ik delen! Waar ik namelijk erg enthousiast over ben is dat de WHM -voor mij- een brug tussen wetenschap en spiritualiteit vormt. Ze komen op een prachtige manier samen als twee kanten van één medaille. Ik zet mij in om beide kanten aan te kunnen spreken.

Nu deel ik mijn verjaardagscadeautje met anderen door het geven van workshops en trainingen. Het ‘Hoffen’ is een onderdeel van mijn leven geworden als een doorlopende reis. Elk stapje leidt verder naar binnen, naar de stilte. Een van die stapjes is bijvoorbeeld een NLP-opleiding, maar ook een evenement als Ice4Life op IJsland. Deze verdieping neem ik mee in de trainingen.

Als je vragen hebt, neem dan contact op J of check gelijk mijn volgende event!