Mijn naam is Don Richardson, 37 jaar en woon in Deventer.

Naast instructeur in de Wim Hof Methode vlieg ik als Purser bij de KLM.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met het gezin of onder vrienden. Ik doe aan Power Yoga en Jiu Jitsu en geef het hele jaar door bootcamps aan de oever van de IJssel. 

In de zomer met IJsbad en in de winter gaan we zwemmen in de IJssel. 

Als de tijd het toe laat beoefen ik heel graag de nodige bergsporten, vaak als ik op reis ben. 

Ik ontdekte de kracht van de Wim Hof Methode in een periode met veel stress. Een onregelmatige drukke baan waarbij ik veel nachten werk en in veel verschillende tijdzones kom zorgde ervoor dat mijn bioritme verstoord was.  

We woonden in een oud huis wat veel onderhoud vergde en met 2 jonge kinderen probeerde ik alle ballen hoog te houden. 

Dit resulteerde in slecht eten en slapen, ik had maag en darmklachten, was chronisch moe en had depressieve gedachten. Ik stevende af op een burn out DUS HET WAS TIJD VOOR VERANDERING! 

Via een vriendin die mij het boek 'een koud kunstje' gaf, werd ik gewezen op de Wim Hof Methode. Overigens niet de eerste keer dat ik op Wim Hof en zijn methode gewezen werd. ( hard leers )      

Na het lezen van dat boek volgde de 10 weekse online cursus in de Wim Hof Methode.

Door iedere dag met de methode bezig te zijn heb ik meer energie, ik slaap beter en ben over het algemeen een stabieler, gelukkiger mens. Bovendien ben ik fysiek sterker en ben ik tot dingen in staat die ik nooit voor mogelijk had gehouden, zoals besneeuwde bergtoppen beklimmen in alleen mijn korte broek of zwemmen in open water in de winter. We zijn tot zoveel meer in staat dan we denken. Iedere dag kunnen we ons leven aanpakken en er iets fantastisch van maken. 

Inmiddels is de Wim Hof Methode een onderdeel van mijn leven geworden en zou ik niet meer zonder kunnen.

In 2017 heb ik de instructeurs opleiding afgerond. Ik geloof namelijk dat de Wim Hof Methode bijdraagt aan een sterker en gezonder lichaam en aan meer geluk in je leven. Hier ben ik het levende bewijs van en dat gun ik zoveel mogelijk mensen. Mijn voornaamste drijfveer is zoveel mogelijk mensen helpen hun innerlijke rust en kracht weer te ontdekken en in contact te brengen met de Methode. Dus wil jij het potentieel uit je  fantastische lichaam en geest halen, begin dan vandaag en schrijf je in op een van de events.

Een warme groet en tot snel!!

Don Richardson