Op mijn kamer hangt een moodboard met mijn passies, ambities, dromen en doelen!

Een diepgewortelde passie en ambitie van mij is om mensen een handreiking te geven om gezond en vitaal te zijn en te blijven!  

In 2015 ben ik in de ban geraakt van de Wim Hof Methode. Naarmate de tijd vorderde kwam ik er steeds meer achter wat de methode positief teweegbrengt. Ook de werking van het lichaam vind ik ongelooflijk fascinerend. De Wim Hof methode geeft je toegang om meer controle te krijgen over je fysieke en mentale gezondheid, hoe gaaf is dat!

In 1994 ben ik samen met mijn broer begonnen als zelfstandig ondernemer. We zijn een bedrijf gestart in het verkopen van keukens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met vestigingen door heel Nederland. In 2014 heb ik mij teruggetrokken uit de dagelijkse leiding en is er meer ruimte gekomen voor mijn gezin, mijn passies, mijn avonturen en mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Een van mijn passies is hardlopen en trailrunning. Hiermee investeer ik in beleving en avontuur. Zo heb ik de Marathon Des Sables gelopen, de Ultra Trail Du Mont Blanc en in oktober 2017 staat de Jungle Marathon in Brazilië op het programma.

Met mijn vriendin, vier kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar en onze hond Balou hebben we het fijn, levendig en gezellig.

Graag neem ik je mee op avontuur en gaan we samen ontdekken wat de Wim Hof Methode jou kan bieden in jouw leven. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away.    Pablo Picasso

Bart Eigenhuis