Workshop Wim Hof Methode Zutphen

Anne Eijsink

What you get

In deze workshop van één dagdeel leer je de basis van de Wim Hof Methode. Uitgangspunt is het zelf ervaren door het te doen.

Wil jij ook leren om je lichaam en geest in optimale conditie te brengen? Meer energie hebben en je immuunsysteem versterken? Of wil je gewoon een keer iets doen wat buiten jouw comfortzone ligt? Because that's where the magic happens.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen die open staan voor een nieuwe beleving. Het is niet belangrijk of je goed tegen kou kunt. Zowel degenen met Russisch bloed, als de ergste koukleumen kunnen meedoen. De Wim Hof Methode kenmerkt zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Een praktische, westerse manier om tot meer geluk, gezondheid en kracht te komen.

Opzet workshop

In een workshop van één dagdeel leer je de basis van de Wim Hof Methode. Uitgangspunt is het zelf ervaren door het te doen. Je gaat meteen aan de slag met oefeningen en vervolgens volgt een uitleg en onderbouwing. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met voldoende kennis om er zelf mee aan de slag te gaan. Je krijgt oefeningen op papier mee.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat er gebeurt in jouw lijf bij stress en welke invloed dit heeft

  • De Wim Hof ademhalingsoefening

  • Mindset: de invloed van jouw denken op jouw lijf en leven

  • Wetenschappelijke onderzoek en onderbouwing

  • De proef op de som: het ijsbad (optioneel)


Heb je nog vragen? Neem gerust persoonlijk contact op!