Workshop Wim Hof Methode Rotterdam/Schiedam

Peter Paauwe

Language :

What you get

50% discount on Fundamentals with the purchase of this activity.
Ontdek voor jezelf wat het leven buiten je comfort zone te bieden heeft.

In de workshop leer je binnen een dag hoe je kunt omgaan met de koude. Daarnaast leer je een ademhalingsoefening die je enorm kan helpen gezonder te worden. Maar, het belangrijkste is misschien wel dat je leert om je mindset te ontwikkelen. Want het is je mindset die ervoor zorgt dat je durft te ontdekken wat het leven te bieden heeft buiten je comfort zone. De workshop geef ik samen met mede instructeur Vincent van Pelt. Zo kunnen we je garanderen dat je alle persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

Op het programma:

  • Uitleg waarom jouw lichaam fantastisch is
  • De wetenschap achter de Wim Hof Methode
  • Invloed uitoefenen op je autonome zenuwstelsel en immuunsysteem
  • De kracht van focus en de connectie tussen lichaam en geest
  • Wim Hof Methode toegepast voor mensen met verschillende achtergronden
  • En natuurlijk aan het einde van de dag een ijsbad!

Tijd:  Inloop 10:00. Start 10:15 – 14:30

Locatie: Burgemeester Knappertlaan 158, Schiedam

Groepsgrootte: Maximaal 15

Verzorging: Koffie en thee is aanwezig, vegetarische lunch wordt verzorgd.

Benodigdheden: Zwemkleding, handdoek en eventueel badslippers

Voorbereiding: De komende weken kun je jezelf alvast voorbereiden op deze dag. De beste manier is om elke dag een koude douche te nemen. Een normale douche koud eindigen is ook een prima optie. Zoek tijdens het koud douchen actief de ontspanning op. Let hierbij op je ademhaling, zodra je deze onder controle hebt en je rustig bent, dan ben je klaar met koud douchen. Mocht het moeilijk voor je zijn, begin dan met je voeten en doe dan langszaam de rest van je lichaam. Het hoofd kun je in het begin beter overslaan.

Extra info: Het wordt een mooie ochtend en middag waarin we de tijd nemen om de technieken te leren en begrijpen. We sluiten de workshop af met een ijsbad en genieten daarna samen de lunch. Een ijsbad kan behoorlijk intens zijn en iedereen is hierbij verantwoordelijk voor zijn eigen grenzen. Uiteraard begeleiden we je hier professioneel bij. Het gaat erom je eigen gevoel te volgen en voor jezelf de voordelen van de methode te leren kennen zonder groepsdruk en prestatiedrang. Mochten er gezondheidsproblemen bij je spelen of maak je je op een andere manier zorgen, laat het ons dan van tevoren weten. Dan kijken we samen wat voor jou mogelijk en verstandig is.