Workshop Wim Hof Methode

Bart Scholtissen

What you get

Get back in touch with your true potential!

BACK TO YOUR TRUE NATURE

Je kan zoveel meer met je lichaam en geest dan je denkt! In deze workshop leer je in een dagdeel de basis van de Wim Hof Methode. Hoe je je eigen lichaam op een veilige manier weer wakker kan schudden, en meer controle dan ooit over je lichaam kan krijgen.
Met behulp van ademhaling, mindset en kou ga je aan de slag om je systeem terug in balans te krijgen. Je zult erachter komen dat je tot meer in staat bent dan je wellicht ooit voor mogelijk hebt gehouden.
De workshop wordt gegeven door Bart Scholtissen, verander expert, neuropsycholoog, lifestyle hacker en natuurmens.

DE WORKSHOP LEVERT JE ONDER ANDERE DE VOLGENDE ZAKEN OP:

• kennis over de beroemde ademhalingsoefening van Wim Hof

• handvaten om je mindset en focus sterk te verbeteren

• een manier om je autonome zenuwstelsel en immuunsysteem te beïnvloeden

• theoretische achtergrond die de methode wetenschappelijk ondersteunt

• een ingang naar meer rust, balans en energie 

• een onvergetelijke ervaring in het ijsbad! 

 

LOCATIE:

Dynamic Motion
Tramweg 25
3255MB
Oude Tonge


MEENEMEN:

zwemkleding, handdoek, evt badslippers

 

VOORBEREIDEN:

Als je goed beslagen ten ijs wil komen, start dan nu al met koud (af)douchen in de morgen. Hier kun je al heel veel leren van de reactie van je lichaam op kou. Wanneer je nog niet gewend bent om koud af te douchen zul je de eerste keren schrikken en zal je adem omhoog richting je keel schieten. Blijf onder de douche staan tot je je ademhaling onder controle hebt. Als meteen helemaal koud je te heftig is kun je het ook rustig opbouwen door eerst je voeten en handen onder de koude douche te houden en dan langzaam de rest van je lichaam onder het koude water te houden. Je zult al snel vooruitgang merken!

 

OOK NOG BELANGRIJK:

Je volgt de workshop op vrijwillige basis. Alles wat je doet gebeurt dus op eigen risico. Luister bij het maken van keuzes, voorafgaand aan en tijdens de workshop naar je gevoel en verstand. De middag zal in een veilige en ontspannen sfeer verlopen. Het ijsbad kan een heftige ervaring zijn, maar er zal geen sprake zijn van druk of prestatiedrang.
Ik doe natuurlijk m’n best er een gave, en wie weet wel life-changing, ervaring van te maken en heb er heel veel zin in om je deze unieke ervaring mee te geven!