Wim Hof Inspiratiedag

Anne Eijsink

What you get

Dompel je een volle dag onder in de Wim Hof Methode. Laat je verrassen, uitdagen en inspireren door Don Richardson en Anne Eijsink

Wil jij meer energie, lichamelijke sterker worden en mentaal flexibeler zijn of ben je al op de top van je kunnen?

Kom je dan een volle dag onderdompelen in de Wim Hof Methode. Deze dag is een heerlijk cadeau om eens helemaal uit je comfort zone te stappen. Kom genieten van de natuur, jezelf en elkaar.

Laat je verrassen, uitdagen en vooral inspireren. Gun jezelf deze kickstart om gezonder, sterker en gelukkiger het nieuwe jaar in te gaan. Je kunt zo veel meer dan je denkt!

 

Wat gaan we doen?

Ken je deze bekende uitspraak van Albert Einstein? ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’ Dus als je iets anders wil bereiken, moet je ook kiezen voor een andere aanpak. Weg met je oude gewoontes die je helemaal niets brengen, zodat ze ruimte maken voor nieuwe. Hoe? Dat gaan wij je op een leuke en speelse manier leren, zodat je eenvoudig thuis aan de slag kunt met deze bewezen techniek van Wim Hof.  

Een dag vol plezier, anders denken, yoga oefeningen ( beginners niveau), ademtechnieken, mindfulness en ja, het IJsbad. Niets moet, maar we dagen je wel uit om op een veilige manier je kaders te doorbreken. Wij weten wat er zich aan de andere kant allemaal bevindt, nu jij nog.

Op deze dag leer je de basis van de Wim Hof Methode, aangevuld met een hoop nieuwe ervaringen om je te inspireren om in 2018 te kiezen voor geluk, kracht en gezondheid.

 

Door wie?

Voor deze unieke inspiratiedag bundelen Don Richardson en Anne Eijsink hun krachten. Zij zijn de twee gecertificeerde Wim Hof instructeurs in Oost Nederland.

Twee trainers, dus meer kennis, meer aandacht en meer inspiratie!

Don is een sportman, die graag actief bezig en op avontuur is. Hij sport zelf veel en geeft bootcamp lessen gecombineerd met winterzwemmen in de IJssel. Daarnaast heeft hij zich verdiept in yoga en meditatie, en voegt daarmee een stuk verdieping toe.

Door zijn onregelmatige levensstijl als purser, heeft hij aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Voor een sterk en gezond lichaam en dito geest, om te kunnen genieten van het leven!

 

Anne is als coach enorm geïnteresseerd in de kracht van gedachten en hoe wij onszelf kunnen vastzetten (& bevrijden) door anders te kijken naar situaties. Door volledig ervaren: niet alleen denken, maar ook voelen, beleven en onderzoeken. Anne maakt graag de koppeling tussen eerst zelf ervaren en vervolgens kennis, zodat je begrijpt waarom je ervaart wat je ervaart.

Anne weet als geen ander hoe het is als je lijf niet kan wat je hoofd graag wil. Na 20 jaar problemen met haar gezondheid en energie, voelt ze zich nu met behulp van de Wim Hof methode sterker dan ooit. De Methode draagt niet alleen bij aan gezondheid, maar ook aan het ontdekken van jouw eigen kracht en het onderzoeken waar verbetermogelijkheden liggen.

 

Praktische informatie

De inspiratiedag vindt plaats op zaterdag 20 januari van 9.30 tot 17.30 uur op een unieke locatie nabij Deventer (Epse). De kosten voor de dag zijn €120.

De dag gaat door bij minimaal 15, maximaal 25 deelnemers.

 

Hiervoor krijg je:

  • Inzicht in de Wim Hof Methode. Je hebt de onderdelen zelf ervaren en kunt het hierna ook goed thuis toepassen

  • Twee trainers die overlopen van enthousiasme en dat graag met jou willen delen

  • Na afloop krijg je uitleg en oefeningen per mail toegestuurd

  • Een mooie dag op een fijne locatie, inclusief koffie/thee, tussendoortje en lunch

  • Voor degenen die het aandurven: een foto van jezelf in het ijsbad

  • Een unieke ervaring dus!