WHM workshop - gevorderd

Na de workshops waar we de basics leren van de Wim Hof Methode,  vang ik toch op dat er nood is aan workshops voor mensen die reeds ervaring hebben met de Wim Hof - ademhaling, die al eens in een ijsbad geweest zijn, graag wat meer verdieping zoeken of gelijkgezinden willen ontmoeten en ervaringen delen.

We zullen deze dag nog meer aandacht hebben voor het voelen en enkele technieken leren om op te warmen. Ik zal jullie meer uitdagen mbt de kou, maar steeds zonder te forceren en we gaan ook dieper met de ademhalingsoefeningen. 

Indien er nood is aan meer theorie, dan kan dit aan bod komen, maar dit bevraag ik na inschrijving. Door te voelen, kunnen we alles begrijpen...maar ik begrijp dat sommigen ook graag meer uitleg willen over het hoe en waarom.

Voor mensen die al bij een andere instructeur geweest zijn, is het ook boeiend om eens bij iemand anders een workshop te volgen. Elke instructeur legt zijn eigen accenten en je leert altijd weer iets nieuws bij.

Het zal zowieso weer een warme ontmoeting zijn!

In deze workshop is de eerste vereiste dat je reeds minimaal een workshop hebt gevolgd en je nog enigzins weet hoe de ademhalingsoefening gaat. Je kan je voorbereiden door steeds bij het douchen koud te eindigen (0.5-2 minuten zonder probleem) en ook al regelmatig koud te starten en/of wisseldouches te doen.

Ontbijt en middagmaal is voorzien, net als voldoende drinken.

Location

Kouterweg 51, Roeselare, Belgium