31 - 31 October
WHM Fundamentals Workshop
Kokkel 18a, 1723 HX Noord-Scharwoude, Netherlands with Rene Valk
Image 1 of 1 -
            Experience Yoga to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Noord-Scharwoude
95.00
Duration
1 days
Start
31 Oct
12:00
End
31 Oct
18:00
Location
Netherlands
Noord-Scharwoude
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [40]

Adem in, leef je uit!

Instructor level

Activities

Yoga
Breathing
Ice Bath

What you get

Yoga en pilates!
Omgang met stress
Blijvende herinnering
Nieuwe energiebronnen
Kennis over ontspannen
IJsbad experience

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

31 oktober

Time
Description
12:00-18:00
WHM Fundamentals Workshop

Details

What to bring

Your intention
2 towels and bathing suit
Comfy clothing including warm socks,
Walking shoes
Head cover
Short pants

Food

Healthy snacks and tasty hot soup.

Location

Kokkel 18a, 1723 HX Noord-Scharwoude, Netherlands

Info

Workshop is inclusief: yoga én Pilates! De studio bevindt zich op de eerste etage en kan bereikt worden via de trap. Er is geen lift aanwezig. De ruime trainingszaal heeft veel daglicht, voldoende ventilatie en alle materialen zijn aanwezig.

Contact

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.