Wim Hof Method
15 - 15 July
WHM Fundamentals Workshop
Turfspoor 41, Lisserbroek, Netherlands with Rick De Groot
109.00
Duration
1 days
Start
15 Jul
10:00
End
15 Jul
14:30
Location
Netherlands
Lisserbroek
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [5]

Instructor level

Activities

Breathing
Ice Bath
Meditation
Theory

What you get

Een onvergetelijke ervaring
Wim Hof Method theorie
Begeleide ademsessies
1:1 begeleiding in het ijsbad

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

18-03-2023

Time
Description
10:00
Welkom
10:15
Voorstelronde
10:30
Theorie & Qigong
11:00
Korte break met snacks
11:15
Lange ademsessie
12:30
Ijsbad
14:00
Lunch
14:30
Q&A en afsluiting
14:31
Vol energie & focus weer naar huis. Plan niet teveel voor de rest van je dag.

What to bring

What to bring

Relaxte warme kleding
Badkleding
Handdoek
Slippers

Food

Gezonde snacks
Koffie & thee
Heerlijke vegetarische lunch verzorgd door de Duinpan zelf.

Location

Turfspoor 41, Lisserbroek, Netherlands

Info

De workshop wordt gehouden op een unieke locatie gelegen in de bollenstreek. De Duinpan ligt midden tussen de bloemenkwekers met uitzicht over de velden. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig rondom de Duinpan en is makkelijk aan te rijden.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.