Wim Hof Method
WHM Fundamentals Workshop
Limmen, Netherlands with Wim Castricum
Image 1 of 1 -
            Experience Breathing to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Limmen
99.00
Duration
1 days
Start
15 Oct
12:30
End
15 Oct
17:00
Location
Netherlands
Limmen
Language
Dutch
99.00
Duration
1 days
Start
05 Nov
12:30
End
05 Nov
17:00
Location
Netherlands
Limmen
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [25]

Instructor level

Activities

Breathing
Ice Bath
Theory

What you get

Een introductie van de Wim Hof Methode in een prettige, kleine setting (maximaal 10 personen) midden in een rustige omgeving.

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

12:30

Time
Description
17:00
WHM Fundamentals workshop

What to bring

What to bring

- Badkleding
- Handdoek
- Gemakkelijke kleding
- Eventueel een badjas en slippers
- Yogamat en dekentje

Food

-Incl. koffie/thee/sap, fruit en iets lekkers.

Location

Limmen, Netherlands

Info

De workshop wordt gegeven aan de rand van het pittoreske Limmen (Gemeente Castricum) in 'Ons Huis' welke grenst aan de historische bollentuin 'Hortus Bolborum' waardoor je in de lente over de tulpen uitkijkt. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein, de locatie is tevens met het OV te bereiken.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.