Wim Hof Method
21 - 21 October
WHM Fundamentals Workshop
Geistingen, Kinrooi, Belgium with Dolf Dix
95.00
Duration
1 days
Start
21 Oct
10:00
End
21 Oct
16:00
Location
Belgium
Kinrooi
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [22]

Breath & Life Flow coaching, Find Your Fire,

Instructor level

Activities

Physical Activity
Ice Bath
Breathing

What you get

Een onderdompeling in de Wim Hof Methode. Als ademcoach zoom ik in op de kracht van ademen.

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

1-7-2023

Time
Description
10-16
Wim Hof Methode Fundamentals

What to bring

What to bring

Makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, slippers.

Food

Je hoeft niks mee te nemen. Voor water, thee en koffie en een gezonde lunch en tussendoortjes wordt gezorgd.

Location

Geistingen, Kinrooi, Belgium

Info

de Ademloods Daalstraat 8 3640 Geistingen

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.