Wim Hof Method
WHM Fundamentals Workshop
Moesstraat 20, Groningen, Netherlands with Bert Biezeman
99.00
Duration
1 days
Start
08 Jul
10:00
End
08 Jul
14:30
Location
Netherlands
Groningen
Language
Dutch
99.00
Duration
1 days
Start
19 Aug
10:00
End
19 Aug
14:30
Location
Netherlands
Groningen
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [6]

Wim Hof Method instructor since February 2022.

Instructor level

Activities

Theory
Breathing
Ice Bath

What you get

Theorie over de Wim Hof Method, een begeleide ademsessie en ijsbad.

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

1

Time
Description
10:00
aankomst en kennismaken
10:15
theorie WHM en ademhaling
11:00
praktijk WHM ademhaling
12:00
lunch
12:45
theorie ijsbad
13:15
ijsbad
14:15
afsluiting en afscheid

What to bring

What to bring

Ontspannen kleding voor de theorie/ademsessie, handdoek en badkleding voor het ijsbad(eventueel slippers en badjas).

Food

Er wordt een vegan lunch aangeboden zodat iedereen mee kan eten.

Location

Moesstraat 20, Groningen, Netherlands

Info

De theorie en de Wim Hof Method breathing zal plaatsvinden in een rustige ruimte. Hier kunnen we in een ontspannen setting de theorie tot ons nemen en ervaren wat de WHM breathing te bieden heeft. Aansluitend nemen we in de besloten kloostertuin het ijsbad.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.