24 - 24 September
WHM Fundamentals Workshop
Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop, Netherlands with Jan Hoetmer
Image 1 of 1 -
            Experience Meditation to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Geldrop
99.00
Duration
1 days
Start
24 Sep
10:00
End
24 Sep
15:30
Location
Netherlands
Geldrop
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Empty Star [3]

Instructor level

Activities

Meditation
Ice Bath
Breathing

What you get

* Meer energie
* Verbeterde focus
* Beter leren omgaan met stress

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

23-04-2022

Time
Description
09:00
Mindset, ademen, koude bad en yoga!

What to bring

What to bring

* 2 stuks handdoeken in ieder geval 1 grote
* slippers en badkleding
* Eventueel je eigen yogamatje
* Kom in comfy kleding

Food

Inbegrepen bij de workshop: een overheerlijke en gezonde lunch.

Location

Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop, Netherlands

Info

Centrum Hofdael bruist. Er is van alles te doen! Zoals Wim Hof Workshops!

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.