Wim Hof Method
20 - 20 January
WHM Fundamentals Workshop
Deest, Netherlands with Sharon Mclaughlin
Image 1 of 4 -
      Experience Ice Bath to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Deest
Image 2 of 4 -
      Experience Ice Bath to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Deest
Image 3 of 4 -
      Experience Ice Bath to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Deest
Image 4 of 4 -
      Experience Ice Bath to get an impression of WHM Fundamentals Workshop at Deest
97.00
Duration
1 days
Start
20 Jan
09:00
End
20 Jan
13:00
Location
Netherlands
Deest
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Star Star Star Star Star [63]

Experienced WHM instructor & NLP/Mindfulness. Creating a tribe who practice the WHM together regularly.

Instructor level

Activities

Ice Bath
Theory
Breathing

What you get

Let op: deze workshop is voor naturisten - dus mensen die graag naakt zijn,

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

Saturday

Time
Description
9 - 13
Ademhaling, Theorie, Ijsbad - allemaal in de natuur en in je blootje - deze workshop is voor naturisten dus je mag je kleren thuis latern!

What to bring

What to bring

Naturisten Dag- daarom hoef je geen badpak of kleding mee te nemen,
badjas / handdoek / slippers

Food

drinks en snacks worden geserveerd
neem zelf een deken en slippers mee en of handdoek / badjas

Location

Deest, Netherlands

Info

Workshop voor Naturisten - geef je zelf bloot aan de kou - We kunnen de kleren thuis laten en volledig genieten en vrij voelen bij 't notenhof Deest - een zeer mooi afgelegen locatie waar je totaal jezelf kan en mag zijn in en met de natuur.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.