20 - 20 August
WHM Fundamentals Workshop
Maldersebouw 1, 9255 Buggenhout, Belgium with Koen Gaelens
105.00
Duration
1 days
Start
20 Aug
10:00
End
20 Aug
15:00
Location
Belgium
Buggenhout
Language
Dutch

Information

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

 

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils. 

 

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen. 

 

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Instructor
Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star [0]

It is a thousand times more sensible to climb one foot up the mountainside than to chatter for years about the mountaintop.

Instructor level

Activities

Theory
Nature
Ice Bath
Breathing

What you get

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

Zaterdag 20/08

Time
Description
van 10 tot 15 uur
Wim Hof Fundamentals Workshop

What to bring

What to bring

yogamat
dekentje
lunch
slippers
zwembroek/badpak of bikini
badjas of handdoek

Food

Ik voorzie vers fruit, snacks, thee, water en koffie

Location

Maldersebouw 1, 9255 Buggenhout, Belgium

Info

DE LEVENSBLOEM PLEK VAN VERBINDING De Levensbloem is een plek waar "verbinden" centraal staat. In een gezellig groen kader komen we samen dichter bij onszelf en tot elkaar.

CONTACT

Your privacy is important to us. Details submitted through this form are only used for customer support purposes.
For more information, view our Terms of Service and Privacy Policy.