Ontdek de vele voordelen van de Wim Hof Methode !

DOOR JOHN VISSER

Neem de eerste stap op weg een fantastische ontdekkingsreis en schrijf je in voor de workshop. Een workshop waarin je leert hoe je je eigen lichaam kunt trainen om de koude te weerstaan, hoe je met een eenvoudige ademoefening je gezondheid kan optimaliseren en hoe je een ijzersterke mindset kunt ontwikkelen dankzij de Wim Hof Methode. Laat me je meenemen op een reis naar binnen, diep het lichaam in, waar een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht ligt verborgen. Ik laat je zien hoe de fysiologie veranderd als je weer leert ademen. Hoe de PH zich in het lichaam herstelt en processen weer optimaal gaan functioneren. Hoe je weer kracht, gezondheid en geluk in je leven kunt toelaten.

Dit alles in heldere taal, een duidelijke en wetenschappelijk onderbouwde presentatie en vooral ook door het zelf te doen en te ervaren !

We zullen gebruik maken van een hartslagmeter, saturatiemeter en ph-strips om je fysiologie inzichtelijk te maken. Uiteraard zal de workshop worden afgesloten met een ijsbad. Sinds april 2015 geef ik deze workshops. Ik vind het een hele fijne en dankbare bezigheid. Uit de vele contacten die ik achteraf met deelnemers aan de workshops heb gehad bleek het volgende: Bijna unaniem werd aangegeven: Meer energie en verbetering van het uithoudingsvermogen. Vaak kwam ook het mentale aspect naar voren: Stressbestendiger en meer zelfvertrouwen. Verder incidentele zeer opmerkelijke verbeteringen bij onder andere : Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS/ME), Ziekte van Crohn, MS, COPD, chronische hyperventilatie, en bij reumatische klachten.

Na afloop heeft u de kennis en kunde in huis om zelfstandig en op de juiste wijze met de WHM aan de slag te gaan en daarmee ook de enorme kracht en vele voordelen van de methode ten volle te benutten.

Deelnemers uit het hele land gingen u al voor: gun uzelf ook deze kans om een grote stap te zetten in het verbeteren en/of optimaliseren van uw gezondheid en uw algehele conditie en stap in de wereld van de WHM!

 

Programma (incl. lunch)

  • De ademhalingsoefening waarmee Wim wetenschappers versteld deed staan
  • Beïnvloeding van het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem
  • Een techniek om verzuring van de spieren tegen te gaan
  • Inhoudelijke theoretische onderbouwing obv wetenschap
  • Inzet en focus: versterk de mind-body connectie met ijzersterke aandacht
  • Persoonlijke toepassing van de methode op jouw situatie
  • Afsluiting met een ijsbad (neem je zwemspullen mee!)

Benodigdheden: makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek en eventueel badslippers

Location

Nieuwe Ruimte, Natuurlijke Gezondheid Breda, Boschstraat 42, Breda, Netherlands