Luxe workshop aan de Amstel

EXCLUSIEVE LUXE VIP WORKSHOP AAN DE AMSTEL

WAAROM IS DEZE WORKSHOP ZO UNIEK?

-Kleine groep van maximaal 12 personen.

-Bart Biermans verzorgde tijdens World Tour van Wim Hof de wetenschappelijke  onderbouwing van de methode. 

-Met zijn achtergrond als arts ben je in veilige handen.

-Luxe locatie aan de Amstel met sauna en hottub.

-Trainer van het eerste uur, onder zijn begleiding gingen al meer dan 3000 mensen een ijsbad in. 

Ik werk altijd met kleine groepen ( max 12 pers.) voor optimale persoonlijke aandacht. Met mijn achtergrond als arts zal ik de methode wetenschappelijk en fysiologisch benaderen. In het eerste deel van de workshop komt de theorie aan de orde en zullen we enekele (ademhalings) oefeningen doen. In het tweede deel gaan we in het ijsbad in en voor degenen die dit willen lekker opwarmen in de houtgestookte sauna of hottub. 

Voor de workshop

Zorg dat je gegeten hebt voor de workshop want tijdens de workshop wordt er zo min mogelijk gegeten.  Het effect van de oefeningen is namenlijk het beste op een lege maag. 

13:30: Persoonlijke ervaring en kennismakingsronde.
14:00: presentatie
14:45: Pauze
15:00: Demonstratie ademhaling en oefenen.
15:45: pauze
16:00: intensieve ademhaling
16:45: IJsbad
17:30: Sauna en Hottub 
18:00: Duik in de Amstel (optioneel)
18:30: Afsluiting + delen ervaringen
19:00: Einde workshop

Kleding

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding meeneemt en badkleding + 2 grote handdoeken. Mocht je al zeggen, dit doe ik niet, neem dan toch badkleding mee voor de zekerheid. Tot nu toe is namenlijk bijna iedereen uiteindelijk het ijsbad ingegaan.

Parkeren

Mijn woonark ligt op 3 minuten lopen van het Amstelstation (Uitgang "de Omval"). Mocht je met de auto komen, zaterdag is betaald parkeren (2,40 euro per uur) en zondag is gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de trainingslocatie. 

Oefeningen ter voorbereiding 

Een oefening die je al zou kunnen doen ter voorbereiding van de workshop is het koud af douchen. Dit kan na de warme douche en kun je rustig opbouwen. Neem voordat je de kraan koud draait 5 rustige diepe ademhalingen en richt je aandacht naar binnen. Zodra de koude straal je lichaam raakt zal de ademhaling versnellen. Probeer deze ademhaling weer rustig te krijgen. Bouw rustig op tot 90 seconden, dan ben je goed voorbereid voor het ijsbad. 

Warme groet,

​Bart Biermans

Location

Amsteldijk 809, Amsterdam, Netherlands