Basisworkshop WHM en Pijnreductie

  • Image 1 of 2 - Experience Theory to get an impression of Basisworkshop WHM en Pijnreductie at stroe
  • Image 2 of 2 - Experience Theory to get an impression of Basisworkshop WHM en Pijnreductie at stroe

DATES UPCOMING...

€ 115.00
Information

Basisworkshop WHM en Pijnreductie

De workshop richt zich op mensen met (chronische) pijn. Pijn is een complex fenomeen. Het heeft een indringend effect op het leven. Dagelijkse pijn heeft vaak een negatieve spiraal tot gevolg, zoals fysieke beperkingen, vermijdingsgedrag, slikken van medicatie, minder bewegen, snel overbelast, identiteitscrisis, psychische onbalans, depressie, isolement, effecten op werk, inkomen en relaties. Het toepassen van de WHM kan een belangrijke bijdrage leveren om in een opwaartse spiraal terecht te komen en met minder pijn en meer focus door het leven te gaan. 

In de workshop WHM en pijnreductie worden de 3 componenten van de WHM, ademhaling, koude training en mindset/commitment gekoppeld aan het reduceren van pijn. De WHM wordt steeds breder in de samenleving toegepast. Medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de methode van Wim Hof een grote invloed heeft op het versterken van de algehele gezondheid en een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van specifieke gezondheidsklachten. De workshop pijnreductie biedt vaardigheden om effectiever om te gaan met pijn. Basale kennis over de theorie achter de WHM zullen u inzicht geven in de pijlers van pijnreductie en de mogelijkheid om de WHM te integreren in uw leven, waardoor u met minder pijn en meer focus door het leven kan gaan. 

Tijdens de workshop gaat u aan de slag met de WHM-basisademhaling en een aantal specifieke ademhalingstechnieken. Door een aantal fysiologische veranderingen vermindert het pijnniveau. Ook zult u door de koude training het effect op pijnreductie ervaren en met de 3e pijler, mindset/commitment kan vanuit cognitieve sturing het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem beïnvloed worden. De WHM bevordert gezondheid, kracht en geluk, de methode is eenvoudig en doeltreffend en gebaseerd op het principe: “Voelen is begrijpen”.

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

What to bring

Stuff
* Badkleding
* Handdoek
* Waterflesje
Food
Lichte lunch is inbegrepen

Location