10 weken groepstraining (Donderdag)

Dries Nuyttens

What you get

10 weken groepstraining. Leer jezelf helen. We gebruiken de kracht van de groep en de Wim Hof Methode om in onze kracht te staan.

10 weken groepstraining in de Wim Hof Methode 

Een mooie manier om terug aandacht te hebben voor jezelf. Te leren luisteren wat je lichaam te vertellen heeft en te leren hoe je jezelf sterker, gezonder en zo gelukkiger kan voelen. 

Voor mij is geluk heel simpel: vrede hebben met jezelf.

En met een gezonde en sterke geest (mindset) in een gezond en sterk lichaam is dit gewoon gemakkelijker.

Je zal snel ervaren hoe de basispijlers van de Wim Hof Methode: Ademhaling, Mindsettraining en Koudeblootstelling een invloed hebben op hoe je je voelt.

Gaandeweg leer je dat er heel wat is om trots te zijn op wat je kan en dat wat je kunt nog een veel groter groeipotentieel hebt dan je nu denkt.

Dit vraagt een sterk engagement, namelijk wekelijks deelnemen aan de groepssessie, maar ook thuis dagelijks tijd te maken om te voelen wat de oefeningen met je doen (min. 20 min/dag)

Wat je daarvoor terugkrijgt is voor iedereen verschillend, maar in 10 weken zal je heel veel ervaren. En het fijne zal zijn dat je het helemaal zelf zal gedaan hebben!

Voor mij bestaat er geen betere manier om de dag te starten dan te bewegen, te ademen en het stil te maken in mezelf. Daarom werk ik met ochtendsessies.

Elke les duurt 2u, van 9-11u. Tijdens de 10 wekencursus zullen we ook 2x de mogelijkheid bieden een ijsbad te nemen en die 2 dagen lopen we uit tot 12u. 

De eerste sessie start op donderdag 22 februari '18 (andere data: 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3, 5/4, 12/4, 19/4 en 26/4)

Ik hou de groep graag beperkt tot max. 10 pers.

Alle praktische info krijg je na inschrijving.

 

De positieve effecten zijn: verhoogde immuniteit, betere slaap, vermindering van ontstekingen, je beter voelen, sneller herstel, minder pijn, preventie...

Mocht je vanwege gezondheidsproblemen twijfelen of je aan de training kunt deelnemen, neem dan even contact met mij op.